Jämför alla försäkringsbolag
Kostnadsfritt
Spara

Om oss

TecknaSmart – var smart, teckna smart. Vi tror att alla behöver leverera nytta, vårt värdeskapande är att hjälpa de många människorna att jämföra och erbjuda rätt försäkring till rätt kund. För att skapa så bra nytta som möjligt ser vi till att erbjuda hela marknadens utbud av försäkringar för de olika försäkringstyper som vi erbjuder. Det skall vara lätt att fatta rätt beslut.

TecknaSmart ämnar låta försäkringstagare jämföra olika sakförsäkringar genom en webbaserad försäkringsportal. TecknaSmart presenterar på ett enkelt och lättöverskådligt vis olika försäkringsprodukter, premier, självrisker, rabatter och villkor till presumtiva försäkringstagare. Inledningsvis kommer TecknaSmart att fokusera på att jämföra djurförsäkringar för hund, katt och häst bland samtliga försäkringsbolag för detta. Inom en nära framtid kommer tjänsten även innefatta jämförelseverktyg för andra sakförsäkringar, såsom MC-, moped- och bilförsäkringar.

Denna digitala tjänst tillåter individer runt om i Sverige att jämföra och förstå vilka försäkringar som är mest fördelaktiga för dem, i en tid då försäkringstecknande blir allt mer digitalt. Till skillnad från andra jämförelseplattformar för försäkringar som finns på marknaden så fokuserar TecknaSmart bara på sakförsäkringar, samt har ett långsiktigt tänk där kunden och kundnytta står i fokus, snarare än att bedriva aktiv försäljning till konsumenter.

Du kan också titta på videon: youtube.com/watch?v=L03AP5oB8O0