Jämför alla försäkringsbolag
Kostnadsfritt
Spara
Vilken Bilförsäkring passar dig? Jämför och spara
Bilförsäkring

Jämför alla Sveriges försäkringar och spara pengar! Våra kunder sparar i snitt 1856 kr/år. Gör ett smart val du också, helt kostnadsfritt!

why you should use our site

Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer.

Jämför alla bolag

Jämför alla bolag

Dålig koll på försäkringsbolag? Inga problem! Med TecknaSmart kan du enkelt jämföra alla olika försäkringsbolag på några få klick - helt kostnadsfritt.

Spara pengar

Spara pengar

Ingen gillar räkningar. Men TecknaSmart hjälper dig att hitta den försäkring som är mest prisvärd och som passar bäst för dig. Så du får mer pengar över till annat.

Pris inom 20 sekunder

Pris inom 20 sekunder

På 20 sekunder hinner man inte göra särskilt mycket. Dricka en klunk kaffe. Ta en selfie. Kolla mailen. Eller jämföra pris på Sveriges alla försäkringsbolag hos TecknaSmart.

Spara i snitt 1856 kr/år

Spara i snitt 1856 kr/år

De som använder sig av TecknaSmart när de letar försäkring sparar i genomsnitt 1856 kronor per år. TecknaSmart är dessutom helt gratis - vad väntar du på?

How it works

Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med
Ange dina uppgifter
1

Ange dina uppgifter

Jämför olika försäkringar
2

Jämför olika försäkringar

Spara pengar på att teckna online
3

Spara pengar på att teckna online

Var smart, tecknasmart
4

Var smart, tecknasmart

Våra kunder säger

Vanliga frågor

Vad borde jag tänka på när jag köper försäkring?

När kan jag byta försäkringsbolag?

Kan ni byta försäkring åt mig?

Vilka försäkringar behöver jag?

Det har inträffat en skada som min försäkring täcker - vad ska jag göra?

Swedbank Bilförsäkring

Därför ska du välja Swedbank bilförsäkring

  • Få ett omfattande skydd med BilPlus
  • Kom ned i pris med flera kombinerbara rabatter
  • Smidig skadehantering

Information

Swedbank erbjuder Trafik, Hel-och Halvförsäkring. Hel-och Halvförsäkringen är uppdelade i två olika nivåer, BilBas och BilPlus. BilPlus är mer omfattande men har också en dyrare premie.

Brand

Swedbank bilförsäkring ersätter skador på bilen som uppkommer vid brand, explosion och blixtnedslag. Försäkringen ersätter dock inte skador på däck, slangar och ljuddämpare.

Glas

Du kan få ersättning om bilens vind-sido-eller bakruta krossats eller spräckts. Detta gäller inte vid taklucka eller lyktglas. Inte heller skada av glas orsakat av kollision eller avkörning av vägen ingår.

Maskin

Skador på maskinen eller elektroniken ingår i Swedbank bilförsäkring upp till att bilen blir 10 år gammal och kört högst 15 000 mil.

Stöld

Stöldförsäkringen gäller om din bil blir stulen eller vid stöld av föremål i bilen. Den gäller inte om du lånat ut bilen till någon som sedan inte ger tillbak den, eller om någon i ditt hushåll tagit bilen utan lov.

Vagnskada

I Helförsäkringen ingår ersättning för skador på din bil som uppstått i samband med en trafikolycka eller en annan yttre olyckshändelse.

Räddning

Ersättning för bärgning ingår när din egen bil inte kan köra vidare.

Om du har tecknat BilPlus ingår reparation på plats, 75% av kostnaden för hyrbil i upp till 60 dagar och hotellrum om så behövs.

Rättsskydd

Rättskyddet kan ge ersättning för advokatkostnader vid tvister som angår din bil. Det kan röra sig om tvister som uppstått vid trafikolycka, bilköp eller försäljning av bilen. Högsta ersättningsbelopp är 130 000 kr. Har du dock tecknat BilPlus är maxersättningen hela 260 000 kr.

Allrisk

I BilPlus och Helförsäkringen ingår ersättning vid felaktigt bränsle, bränslebrist och vid borttagning av nycklar. Detta ingår inte i BilBas.

I HelförsäkringPlus ingår även ersättning för skador i inredningen.

Pris för Swedbank bilförsäkring

Vad priset för din bilförsäkring blir påverkas av många faktorer. Dels på vilken försäkring du väljer, Trafik-,Halv-eller helförsäkring, och om du väljer att köpa till någon tilläggsförsäkring. Förutom detta påverkas priset också av din ålder, var du bor, bil-och årsmodell på ditt fordon och hur många mil du kör per år. Swedbank bilförsäkring har också olika rabatter att utnyttja för att komma ned ytterligare i pris. Skriv in dina uppgifter på TecknaSmart för att få reda på det exakta priset.

Självrisk

Självrisken är den delen som du själv står för vid varje skadetillfälle. Vad självrisken blir beror på vilken typ av skada bilen varit med om.

Rabatt

Kom ned i pris genom att utnyttja Swedbanks rabatter.

Kampanj

Nu är det kampanj och fram till den 31 januari 2020 har du möjlighet att teckna Swedbank bilförsäkring med hela 15% rabatt.

Nyckelkund

Är du nyckelkund hos Swedbank får du 5% rabatt.

Samlingsrabatt

Om du även har hemförsäkringen hos Swedbank kan du få ytterligare rabatt.

Tilläggsförsäkringar

Swedbank bilförsäkring har inga tilläggsförsäkringar, utan för dig som vill ha ett maximalt skydd erbjuder de istället Helförsäkring Plus. Där ingår de mesta som du behöver. Exempelvis ingår ersättning för skador på både kaross och inredning, dessutom slipper du betala självrisk vid kollision med djur eller skadegörelse.

1