Jämför alla försäkringsbolag
Kostnadsfritt
Spara
Vilken Bilförsäkring passar dig? Jämför och spara
Bilförsäkring

Jämför alla Sveriges försäkringar och spara pengar! Våra kunder sparar i snitt 1856 kr/år. Gör ett smart val du också, helt kostnadsfritt!

why you should use our site

Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer.

Jämför alla bolag

Jämför alla bolag

Dålig koll på försäkringsbolag? Inga problem! Med TecknaSmart kan du enkelt jämföra alla olika försäkringsbolag på några få klick - helt kostnadsfritt.

Spara pengar

Spara pengar

Ingen gillar räkningar. Men TecknaSmart hjälper dig att hitta den försäkring som är mest prisvärd och som passar bäst för dig. Så du får mer pengar över till annat.

Pris inom 20 sekunder

Pris inom 20 sekunder

På 20 sekunder hinner man inte göra särskilt mycket. Dricka en klunk kaffe. Ta en selfie. Kolla mailen. Eller jämföra pris på Sveriges alla försäkringsbolag hos TecknaSmart.

Spara i snitt 1856 kr/år

Spara i snitt 1856 kr/år

De som använder sig av TecknaSmart när de letar försäkring sparar i genomsnitt 1856 kronor per år. TecknaSmart är dessutom helt gratis - vad väntar du på?

How it works

Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med
Ange dina uppgifter
1

Ange dina uppgifter

Jämför olika försäkringar
2

Jämför olika försäkringar

Spara pengar på att teckna online
3

Spara pengar på att teckna online

Var smart, tecknasmart
4

Var smart, tecknasmart

Våra kunder säger

Vanliga frågor

Vad borde jag tänka på när jag köper försäkring?

När kan jag byta försäkringsbolag?

Kan ni byta försäkring åt mig?

Vilka försäkringar behöver jag?

Det har inträffat en skada som min försäkring täcker - vad ska jag göra?

SafeTown Bilförsäkring

Därför ska du välja Safetown Bilförsäkring

  • Allrisk på både Halv-och Helförsäkringen
  • Få en mycket omfattande försäkring med paketlösningen SuperBil
  • Tre valbara tilläggsförsäkringar för dig som vill ha ett extra skydd

Information

Safetown Bilförsäkring erbjuder förutom Trafik, Halv-och Helförsäkring även en avställningsförsäkring och paketlösningen SuperBil. SuperBil går att välja som både Hel-och Halvförsäkring och då ingår alla Safetowns tilläggsförsäkringar.

I Safetown Bilförsäkring ingår Allrisken på både Halv-och Helförsäkringen, vilket är till en stor fördel för dig som har tänkt att teckna en halvförsäkring. I många andra bolag ingår Allrisken endast i Helförsäkringen.

Avställningsförsäkringen tecknar du om du inte ska använda din bil under en period, under denna perioden gäller inte trafikförsäkringen men avställningsförsäkringen omfattar brand, glas, rättsskydd, stöld och vagnskada.

Brand

Brandersättning ingår till alla Safetowns varianter förutom trafikförsäkringen och avställnings. Den ger ersättning för skador på din bil som orsakats av brand, åska, kortslutning eller explosion.

Självrisken är 1500 kr.

Glas

I Hel-, Halvförsäkringen och SuperBil får du ersättning för skador på bilens glasruta om du råkar ut för ett stenskott. Vid kollision eller när bilen körts av vägen gäller dock inte försäkringen.

Om rutan går att reparera slipper du självrisken helt, medan om du sätter in en ny glasruta ligger självrisken på 1500 kr.

Maskin

Du kan få ersättning för reparation av fel på motor eller på batteriet till din elbil. Detta gäller på Hel- och Halvförsäkringen fram till att din bil är 8 år gammal eller har körts 10 000 mil. Tecknar du SuperBil gäller detta fram till att bilen blivit 8 år eller har körts 12 000 mil.

Självrisken startar på 2000 kr och ökar sedan ju längre bilen har körts.

Stöld

Ersättning för stöld ingår i alla former förutom trafikförsäkringen och ger dig ersättning om fordonet blir stulet eller om annan utrustning som tillhör fordonet stjäls. Självrisken är 2000 kr

Försäkringen gäller dock inte om någon som har tillgång till fordonet, eller någon från ditt hushåll, använder det utan lov.

Vagnskada

Vagnskada ingår i Helförsäkringen eller SuperBil Helförsäkring. Den ersätter skador på din bil som uppkommit av trafikolycka, skadegörelse, transport av bilen eller annan yttre oförutsedd olyckshändelse.

Självrisken är valbar och du kan välja mellan 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Ju högre självrisk du väljer, desto billigare blir din premie och vice versa.

Räddning

Räddningsförsäkringen ger ersättning för transport av både passagerare och bil om bilen fått driftstopp eller skadas och behöver repareras. Dock gäller inte försäkringen om bilen stannat pga av brist på drivmedel.

Självrisken är 1500 kr.

Rättsskydd

Safetown Bilförsäkring kan ge ersättning för advokatkostnader vid vissa tvister som rör din bil. Rättsskyddsförsäkringen ingår i alla Safetowns bilförsäkringsformer förutom trafikförsäkringen. Högsta ersättningen är 300 000 kr och självrisken är 25% av kostnaden.

Allrisk

Allrisken ersätter skador på bilens inredning. Den ersätter också rengöring av tank vid tankning av fel bränsle. Även förlust av bilnycklar ersätts. Allrisken ingår i både Hel-och Halvförsäkringen. Likaså i SuperBil. Hos många bolag ingår Allrisken endast i Helförsäkringen så detta är en bra deal för dig.

Självrisken är 1500 kr.

Pris för Safetown bilförsäkring

Vad priset för din försäkring blir beror på flera olika faktorer. Det spelar stor roll vilken försäkring du tecknar, trafikförsäkring är den billigaste varianten och SuperBil Helförsäkring är den dyraste, men också den mest omfattande. Andra faktorer som spelar in är var du bor, bil-och årsmodell på ditt fordon och hur många mil du kör per år. För att få ett exakt pris kan du skriva in dina uppgifter på TecknaSmart, klicka här för att komma direkt till vår startsida för bilförsäkringar.

Självrisk

Självrisken är den delen som du själv står för. Självrisken varierar beroende på vilken skada som uppkommit.

Rabatt

För närvarande verkar det inte som att Safetown Bilförsäkring erbjuder någon rabatt

Tilläggsförsäkringar

Safetown Bilförsäkring erbjuder nedanstående tillägg till sin Halv-och Helförsäkring för dig som vill ha ett extra skydd. Alla tilläggsförsäkringar ingår i SuperBil.

Miljöhyrbil

Med denna tilläggsförsäkring kan du få ersättning för 75% av kostnaden för hyrbil i upp till 45 dagar, om din egen bil har fått en skada och behöver repareras. Dock erbjuds du endast hyrbil om skadan ingår i vagnskadeförsäkringen, vagnskadegarantin eller villkoren för egendomsskydd.

Olycksfall

Detta tillägg ersätter personskador för passagerare och förare vid en trafikolycka. Du kan få upp till 600 000 kr för medicinsk invaliditet och 20 000 kr för dödsfall.

Vägassistans

Denna tilläggsförsäkring ger ersättning för bärgning vid trafikolycka, driftstopp, förlust av nycklar mm. Du kan få en miljöhyrbil upp till 3 dagar om driftstoppet sker på resa minst 5 mil från hemorten och om stoppet varar i mer än 2 timmar. Med denna försäkring slipper du självrisken.

1